FAQS

Kan ik een Fellows United artikel, dat met de hand gewassen moet worden toch in de wasmachine wassen?

Ja, mits je een wasmachine hebt die de automatische handwasfunctie heeft. Je herkent deze functie aan het “handje in de wastobbe” bij je programma toets/knop.

Let op; bij daadwerkelijk “handwassen” is het water vaak warmer dan je denkt. Gebruik hiervoor dus lauw water en een klein beetje (vloeibaar) wasmiddel. Zorg er verder voor dat het artikel beslist niet te lang in het sop staat.

Hoe kan ik de (fel)kleurige Fellows United artikelen het beste wassen?

Voor de sweaters, polo’s en t-shirts van Fellows United worden hoofdzakelijk katoenen kwaliteiten gebruikt. Vroeger werd aanbevolen deze artikelen een nacht in het water met azijn te zetten. Niet doen! Deze artikelen de eerste keer apart in de wasmachine wassen. Je vindt in het onderhoudsetiket de symbolen die je helpen bij het verdere onderhoud.

Hoe kan ik het strijken van overhemden vergemakkelijken?

Overhemden komen minder gekreukt uit de trommeldroger als de belading niet te groot is. Stop eerst de overhemden in de droger, verwijder deze na ca. 10 minuten en hang ze op een knaapje. Ga nu met het andere wasgoed verder. Wat ook helpt is om de overhemden in vochtige staat te strijken. Dit geldt vooral voor de natuurlijke vezelmaterialen zoals, katoen, linnen en wol.

Wat kost een Fellows United artikel?

Pullovers van ca. € 69,- tot € 129,-
Sweaters van ca. € 59,- tot € 99,-
Shirts van ca. € 59,- tot € 79,-
T-shirts van ca. € 19,95 tot € 59,95

Ik zag Toine op TV iets dragen van Fellows United. Waar kan ik dat kopen?

Onder de button verkoopadressen vindt je al onze dealers in Nederland. Door je woonplaats te kiezen zie je de dealers bij jou in de buurt.
Is dat artikel daar niet op voorraad kun je altijd contact opnemen met Fellows United. Wij zoeken dan een dealer waar dit artikel nog wel voorradig is.

Is Fellows United ook in het buitenland te koop?

Jazeker! Momenteel zijn er al diverse landen waar de collectie van Fellows United verkocht wordt waaronder oa Belgie, Frankrijk, Ierland, Engeland en Canada.

Uw antwoord niet gevonden ? Stel uw vraag hier

Type een geldige naam
Type een geldig email adres
type uw bericht