Michael Mols

Als er iemand bij Fellows United past is het Michael Mols. Vriend en collega van Arthur Numan en bij de eerste fotoshoot al het meest gefotografeerde model! Mols begint zijn carrière als spits bij diverse amateurclubs in en om Amsterdam en de jeugdopleiding van Ajax. In 1991 vertrekt hij naar Cambuur Leeuwarden waarmee hij kampioen van de Eerste divisie wordt. Hij scoort in 43 wedstrijden 13 doelpunten.
In het jaar 1993 krijgt verkast Mols naar Enschede en speelt ruim 3 seizoenen (108 wedstrijden) in de kleuren van Twente waarin hij 26 maal scoorde en ook zijn debuut maakt voor het Nederlands Elftal onder Guus Hiddink. Vier jaar later gaat hij naar FC Utrecht waar hij 3x topscorer wordt. Mols scoort in 3 seizoenen Utrecht 49 doelpunten in 94 wedstrijden. In Utrecht geniet hij nog altijd een ongekende populariteit bij de supporters die hem de eretitel “FC Utrecht Legend” meegaven.
Na zijn avontuur in Utrecht vertrekt hij over de grens om voor Glasgow Rangers uit Schotland te voetballen en scoort er in zijn eerste seizoen in Schotse dienst direct lustig op los. In 1999 komt hij in de Champions League wedstrijd tegen Bayern München ongelukkig in botsing met Bayern doelman Oliver Kahn. Hij raakt hierbij zwaar geblesseerd aan zijn knie en is voor de rest van het seizoen uitgeschakeld. Een breekpunt in de carrière van Mols aangezien hij op dat moment een vaste waarde aan het worden was in het Nederlands Elftal.
Na 5 seizoenen Rangers keert Mols in het seizoen 2004/2005 terug naar Nederland voor het afbouwen van zijn carrière en een logische stap is om terug te keren bij FC Utrecht. In de zomer van 2005 tekent hij een 1-jarig contract bij ADO Den Haag. Na nog een extra jaar bij Den Haag is het Feyenoord die Michael Mols graag in de selectie wil hebben
In de zomer 2007 maakt Feyenoord bekend dat hij als pinchhitter overkomt naar de club van de Kuip, hier wordt hij gepresenteerd als de vervanger van Pierre van Hooijdonk, die in de zomer 2007 stopt met voetballen. Op 1 september 2007 maakt Michael Mols zijn debuut voor Feyenoord en weet in de late jaren van zijn carriere spits nummer 1 te worden en van onschatbare waarde te zijn voor Feyenoord tijdens de competitie en de finales van de KNVB beker.