Regi werd geboren in Paramaribo op 4 juni 1969. De linksbuiten van Fellows United is vooral bekend vanwege zijn periode in dienst van Feyenoord. Onder coach Willem van Hanegem behaalde hij met Feyenoord vier maal de KNVB beker en één maal het landskampioenschap in de Eredivisie. Blinker speelde drie interlands voor het Nederlands voetbalelftal.
Blinker begon met voetballen bij de amateurs van Delfia in Delft alvorens hij via het eveneens Delftse DHC naar Feyenoord vertrok. Bij die club maakte hij zijn debuut in het betaalde voetbal en speelde hij in zijn eerste seizoen (1986/87) meteen al 26 wedstrijden waarin hij eenmaal scoorde. Na in het seizoen 1988/89 één duel in Feyenoord 1 te hebben gespeeld werd hij de rest van dat seizoen uitgeleend aan BVV Den Bosch, waar hij een goede indruk achter liet en aan het eind van het seizoen mocht terugkeren naar Feyenoord.
Zijn tweede verblijf in De Kuip ging hem goed af en hij was bij zijn terugkeer direct verzekerd van een basisplaats. Gedurende deze periode, die duurde tot de winterstop van het seizoen 1995/96 won hij met Feyenoord vijf prijzen, waaronder 4 bekers en een landstitel. Ook stond hij met zijn club in de halve finale van de Cup Winners Cup, waarin werd verloren van AS Monaco. Zijn productiefste seizoen was het seizoen 1992/93, waarin hij dertien maal doel trof. Blinker koos voor een buitenlands avontuur en maakte het seizoen af bij Sheffield Wednesday, dat in de Premier League speelde.
Een jaar later alweer werd hij gecontracteerd door de Schotse topclub Celtic FC en stond hij op 29 mei 1999 op Hampden Park in de finale van de Scottish Cup, welke verloren ging tegen de Glasgow Rangers.
Na dit Schotse avontuur ging Regi terug naar Nederland om na een half jaar RBC Roosendaal de overstap naar Sparta Rotterdam te maken om daar na anderhalf jaar zijn profcarrière af te sluiten. In totaal speelde Blinker 400 wedstrijden in het betaalde voetbal vanaf 1986 tot en met 2003 en scoorde daarin 69 doelpunten.
Tegenwoordig is Blinker uitgever van lifestylemagazines voor de professionele voetbalwereld. Uitgeverij Life After Football is tot een multimediaal platform uitgegroeid.