Toine van Peperstraten

peperstratenGeboren in Achthuizen op 18 december 1967.
Nadat Jack vertrok bij Fellows moest er gezocht worden naar een nieuwe Fellow. En wie beter dan Toine konden we daarvoor vragen? De presentator van Studio Sport kende het klappen van de zweep, was ons bekend en werd naast anchorman ook nog eens hoofdredacteur van ons eigen Fellows Magazine.
Toine werkte van 1993 tot 2013 als presentator voor het sportprogramma Studio Sport. Hij had de droombaan waar half Nederland van droomt want waar is hij niet…. Bij de grootste sportevenementen zoals de Olympische Spelen, de Champions League, de grote voetbaltoernooien maar ook naast de sportieve tv is Toine actief. In 2006 bijvoorbeeld was hij te zien in de succesvolle Televisier ring serie ‘Wie is de Mol” van de AVRO. Ondertussen was hij DJ bij Radio Veronica, verzorgde hij het radioprogramma KXRadio en deed en passant presenteerde hij op de zondagmiddagen “Langs de Lijn”
Juni 2013 zal Toine niet snel weer vergeten. In die maand maakt hij zijn overstap van de NOS naar Fox bekend. Na ruim 20 jaar Studio Sport volgt hij daar Humberto Tan op bij Fox Sports Eredivisie.
Tja….de overige Fellows noemen Toine gekscherend Toine “de man met de minste interlands” van Peperstraten en dat is natuurlijk ook zo. Maar sportief is Toine zelf zeker. In 2009 liep Van Peperstraten mee met de New York City Marathon. Hij liep hem uit in 04:14:07. En laatste opmerkelijk feit is dat Toine een supporter is van voetbalclub Willem II uit Tilburg en dat niet onder stoelen of banken steekt.